Myymässä

Asunnon myynti

Sinulle on varmasti herännyt useita kysymyksiä kuten:

 • Mistä aloitan kotini myynnin?
 • Minkä arvoinen kotini on?
 • Annanko kiinteistönvälittäjän myydä kotini vai myynkö itse?
 • Pitäisikö asuntoon tehdä remonttia?
 • Mistä löydän uuden kodin?
 • Aikataulu: missä vaiheessa ostan uuden, missä vaiheessa myyn vanhan?

Me autamme, kutsu meidät kotiisi. Mietitään yhdessä, mikä on sinulle paras vaihtoehto, jotta kokonaisuus ja lopputulos on paras mahdollinen.

Toimimme koko Uudellamaalla.

Espoo, Helsinki, Vantaa ja muualla Uudellamaalla muun muassa kerrostaloasunnot, luhtitaloasunnot, rivitaloasunnot, paritaloasunnot, puutalo-osakkeet, omakotitalot, erillistalot, mökit, huvilat, lomahuoneistot, tontit, toimistotilat, liiketilat,metsätilat, maatilat ja autohallipaikat.

Miksi valita Uphouse yhteistyökumppaniksi kotisi myynnissä?

Tehtävämme on löytää paras mahdollinen hinta kodistasi. Tarjoamme turvallista ja asiantuntevaa asunto- ja kiinteistökauppaa yli 30 vuoden kokemuksella. Luotettava ja osaava välittäjä tuo mielenrauhaa ja on tukenasi koko myyntiprosessin ajan.

Arviokäynti

Myyntiprosessi alkaa tutustumalla kohteeseen. Saat käynnistämme myyntisuunnitelman, arvion hinnasta sekä myyntiajasta. Myyntiä harkitsevalle arviokäyntimme on maksuton.

Asiantunteva tiimi
palveluksessasi

Toimintamme perustuu välittäjien tiiviiseen yhteistyöhön, joten palkkaamalla yhden meistä saat käyttöösi koko UpHousen tiimin.

Ammattikuvaaja

Ammattilaisen ottamat kuvat kuuluvat aina hintaan. Olemme aina itse mukana kuvauksissa. Yhteistyössä kuvaajan kanssa saamme kodistasi sellaiset kuvat, joilla saamme oikeat ostajat paikan päälle katsomaan asuntoa.

Näkyvä markkinointi

Ammattitaitoinen myyntisuunnitelma takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden asunnollesi. Portaali ja some näkyvyyden lisäksi toimistomme sijaitsevat erittäin näkyvillä paikoilla, missä kulkee runsaasti ihmisiä ohi päivittäin.

Sähköiset palvelut

Meillä on valmius sähköiseen sopimusprosessiin läpi koko myynnin.

Yhteistyö

Olemme ketterä yritys, jolla on iso määrä kontakteja myynnin sidosryhmiin kuuluvien tahojen kanssa, jolloin pystymme palvelemaan laaja-alaisesti koko kodinvaihtoon liittyvässä prosessissa.

Myyntipalkkiomme sisältää aina ilmaisen arviokäynnin, myyntisuunnitelman, ammattilaisen ottamat myyntikuvat sekä internet/somenäkyvyyden. Autamme sinua kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa.

Asiakkaiden kertomaa

Team Fanny ja Kati: Tehokasta, ammattitaitoista ja loistavaa välitystyötä jonka tulos näkyy! Asuntomme myyntiin ensiesittelyssä.
Suosittelut ja kiitokset!

Talomme myynti takkuili pitkään mutta kun Kati & kumppanit ottivat homman haltuun niin veivät sen loppuun myös määrätietoisesti, suosittelen

Etsitkö kodillesi myyjää?

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

  * Pakolliset kentät

  Tietosuojaseloste