Helle ei asuntokauppaa hetkauttanut – ostajia liikkeellä pilvin pimein

Helle ei asuntokauppaa hetkauttanut – ostajia liikkeellä pilvin pimein

Tämä kesä jää mieleen koronapiinan lisäksi uskomattomista helteistä. Moni on kysynyt minulta onko ilmalla väliä asuntokaupoilla: Uuvuttaako helle ostajat ja välittäjät? Onko viileämpi kevät tai syksy parempaa aikaa kaupoille? Vastaus on, että ilmoilla ei ole juurikaan väliä. Asunnon ostaminen lähtee aina tarpeesta, eikä silloin lämpömittaria tai sadetutkaa katsota.

Markkinat ovat tällä hetkellä muutenkin kuumat. Ostajia on liikkeellä pilvin pimein. Myimme juuri rivitaloasunnon yleisen näytön ensimmäisenä päivänä. Olen aina erityisen iloinen, kun saan myydä asunnon nuorelle ihmiselle, joka näin pääsee kiinni asuntovarallisuutensa kasvattamiseen. Tämän yllä on kuitenkin nyt mustia pilviä, koska pankit ovat laittaneet lainahanansa aikalailla kiinni. Rahaa saavat ne, joilla sitä on ennestäänkin. Tämä saattaa lisätä jatkossa yhteiskunnan kahtiajakautumista.

Koronan aiheuttama kiinnostus isompiin koteihin keskustojen ulkopuolelle jatkuu kovana. Nyt halutaan oma piha ja muutenkin enemmän omaa tilaa harrastaa ja puuhastella kotona. Itse olen asunut maalla jo pitkään, enkä usko että muutan takaisin kaupunkiasuntoon. AlfaTV:n suosittu Mökki ja Potkuri -ohjelma kävi kylässä luonani Nummelassa, jossa olen asunut perheeni kanssa jo lähes 30 vuotta. Tästä linkistä pääset katsomaan haastattelun, jossa puhun muun muassa sisustuksesta ja kierrättämisestä:
https://www.permanto.fi/fi/web//alfatv/player/vod?assetId=109512844

Hyvää kesän jatkoa – on se sitten helteistä tai sateista!

Etsitkö kodillesi myyjää?

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste