Kerroin tv:ssä ostotoimeksiannoista: Se on turvallinen palvelu korona-aikana

Kerroin tv:ssä ostotoimeksiannoista: Se on turvallinen palvelu korona-aikana

Ostotoimeksiannot ovat palanneet asuntokauppaan. Niiden suosio on noussut viimeisen vuoden aikana yli 30 prosentilla, Helsingissä peräti 70 prosentilla. Ostotoimeksiannot ovat meillekin erittäin tuttuja.

Mistä tässä palvelussa on sitten kysymys?

Ostaja kertoo meille millaisen asunnon hän haluaa ja miltä alueelta, joskus jopa kadun tarkkuudella. Me alamme sitten etsiä tällaisen asunnon omistajia ja kysymme olisiko heillä myyntihaluja. Usein asunnon omistaja ei ole edes ajatellut asuntonsa myymistä.

Meidän palvelu on sitten yhdistää ostaja ja myyjä ja tehdä kaupat.

Näitä kauppoja yhdistää se, että kaikki tehdään rauhallisesti, mutta toki ripeästi. Näissä kaupoissa ei hötkyillä nopeiden rahojen toivossa. Tärkeintä on, että ostaja löytää mieleisensä kodin ja myyjä on tyytyväinen yhteydenotosta ja hyvistä kaupoista.

Ostotoimeksiannossa ostaja säästää aikaa, kun ei tarvitse kierrellä asuntonäytöissä. Näin korona-aikana se on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Senioreille palvelu tuo mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta.

Kysymys on nimenomaan tunnekaupasta, turvallisesta ja luottamuksellisesta sopimuksesta. Tästä asiakkaat ovat valmiita maksamaan palvelumaksun, kun saavat henkilökohtaisesta palvelusta vastinetta rahoilleen. 

Erityisen hyvin ostotoimeksianto sopii esimerkiksi ensiasunnon ostajille, joille nykyinen hosumiskaupanteko on aivan liian hätäinen prosessi. Sijoittajat ehtivät ostaa asunnot heidän nenänsä edestä.

Asunnon myyjä voi valita ostajan muunkin kriteerin kuin rahan takia. Suurperheen äitinä Iloitsen vilpittömästi joka kerta kun saan välitettyä ensiasunnon. Siitä lähtee nuoren ihmisen elämä eteenpäin!

Puhuin ostotoimeksiannoista myös MTV:n haastattelussa. Tässä linkki:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-selvitti-yha-useampi-asuntokauppa-tehdaan-asiakkaan-toiveilla-ostotoimeksiantona-kasvua-yli-kolmannes/7741460#gs.z28dc1

Etsitkö kodillesi myyjää?

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.