Onnea 2-vuotiaalle UpHouselle!

Onnea 2-vuotiaalle UpHouselle!

Kun aloitimme perheyrityksemme Asuntokauppa UpHousen kaksi vuotta sitten toukokuussa, saimme räjähtävän lähdön: Välitimme ensimmäisten kuukausien aikana useiden miljoonien arvosta asuntoja. Tahti on pysynyt kovana, vaikka tämän vuoden toukokuu onkin koronan takia hyvin erilainen.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä 28 vuotta ja niistä viimeiset kaksi yrittäjänä. Kun harkitsin oman yrityksen perustamista, omat lapseni sanoivat että ”ilman muuta perustetaan oma yritys”. Tämä siitäkin huolimatta, että lapseni ovat nähneet pienestä pitäen kuinka kovaa työtä kiinteistönvälittäminen on. Se on elämäntapa, jossa työtunteja ei lasketa. Tyttäreni Fanny toimii yrityksemme toimitusjohtajana, Janni markkinointisihteerinä ja poikani Aleksi on mukana hallituksessa. Tämän lisäksi tiimiimme kuuluu upeat välittäjämme. Olemme todellakin yhtä suurta perhettä!

”Koti on rakas, me välitämme” on ollut sloganimme ja se tulee suoraan sydämestä. Asuntokauppa on nimittäin tunnekauppaa, välittäjän ja asiakkaan välistä luottamusta. Kuuntelemme asiakasta tarkasti ja keskustelemme hänen tarpeistaan. Jokainen asiakas on ainutlaatuinen, kuten jokainen kotikin. Paras palkinto näiden kahden vuoden aikana on asiakkailta tullut positiviinen palaute. Julkisuudessa asuntokauppa näyttäytyy välillä ökytouhulta ja hosumiselta. Me emme hosu, vaan toimimme rauhallisesti ja turvallisesti. Asuntokauppa on tavallisen ihmisen elämän isoin ja tärkein kauppa.

Korona ei ole vaikuttanut meidän liiketoimintaamme täällä UpHousessa paljoakaan. Kauppa käy koko ajan. Uusia välineitä on otettu käyttöön etätöissä. Kiinteistönvälittäjille etätyöt ovat tosin tuttuja, koska työ perustuu toimistossa istumisen sijaan kentällä liikkumiseen, ihmisten tapaamiseen. Se on koko bisneksen ydin. Asuntojen myyjien olisi nyt hyvä herätä, sillä usein joudumme myymään eioota. Sen olen huomannut, että pankit ovat kiristäneet lainanantoaan asunnonostajille.

Olemme näkyvällä paikalla katutasossa Isossa Omenassa Espoon Matinkylässä. Toimistomme on kuten kauppakeskus, monimuotoinen ja laajaa palvelua tarjoava ihmisten kokoontumispaikka. Toimistomme on ollut poikkeusaikana avoinna sovitusti. Ensi viikolla myös aukioloaikamme normalisoituvat.

Kakkukahvimme jäivät nauttimatta toukokuun alussa, mutta kyllä niidenkin aika vielä tulee. Viimeistään silloin, kun korona on selätetty. Kyllä me vielä kippistelemme hyville kaupoille ja ennen kaikkea hyvälle elämälle! PS: Yrityksemme nimi UpHouse tulee Nummelassa sijaitsevan kotitilamme nimestä Ylöstalo. Logon suunnitteli ystäväni aikoinaan perhejuhliemme t-paitoihin. Hyvistä asioista kannattaa pitää kiinni!

Etsitkö kodillesi myyjää?

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste