Suunnitteletko asunnon ostoa?

Tee ostotoimeksianto

Oikean asunnon löytäminen voi olla joskus haastavaa. Oli kyseessä sitten vaihtaminen pienempään tai isompaan, ensiasunnon hankinta tai kannattavan sijoitusasunnon löytäminen – Me olemme aina valmiina auttamaan.

Ostotoimeksianto: kätevä ja vaivattomin tapa hankkia asunto. Jätä viikkokausien stressaava etsimistyö ammattilaisille ja keskity olennaiseen. Tuomme kodin luoksesi. Kun potentiaalinen kohde on löytynyt, pääset tutustumaan kohteeseen ja tekemään siitä halutessasi myös tarjouksen.

Sinulla on sopimuksen voimassaoloaikanakin rinnakkaisosto-oikeus, voit siis myös itse etsiä ostettavia kohteita myytävänä olevien kohteiden joukosta.

Ostotoimeksiantojen välityspalkkio on vain 3,74% (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Sovimme yksilöllisesti jokaisen ostotoimeksiannon välityspalkkion etsityn kohteen tyypin ja sijainnin perusteella. Välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin, kun olemme onnistuneet löytämään kohteen, josta sovitaan kauppa myyjän ja ostajan välillä.

Täyttele alla oleva lomake, niin pääsemme alkuun! Otamme sinuun yhteyttä. Tämä ei sido sinua mihinkään.

  Kumpaa etsit?

  Minkä tyyppinen asunto on mielessä?  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

  * Pakolliset kentät

  Tietosuojaseloste

  Etsitkö kodillesi myyjää?

  Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.