TIIMI

Tämän tiimin kokeneet ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen. Kentällä käytetään sekä kokemusta että ketteryyttä, unohtamatta viime hetken ilmaveiviä.

Näin viedään projektit menestyksekkäästi maaliin.

etunimi.sukunimi@uphouse.fi

Internetresoluutio_kati.jpg

Kati Helanto 

Myynti- ja markkinointijohtaja, 

perustajaosakas,

kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 050 568 8404

Kati Helanto  on UpHousen ideoija, perustaja sekä myynti ja markkinointijohtaja. Hän on pyörittänyt viiden lapsen uusperhettä samalla kun on työskennellyt 25 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Innostus asunto-alaan alkoi jo lapsena, koteja on ollut yli 15 matkan varrella.  Hän haluaisi erityisesti neuvoa ja rohkaista nuoria säästämään ja hankkimaan ensi-asuntonsa.

Internetresoluutio_FannyKourula.jpg

Fanny Kourula

TJ, perustajaosakas,

kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 045 139 2592

Fanny Kourula on kasvanut kiinteistönvälitysalalle äitinsä jalanjäljissä ja kokemusta asuntoihin tutustumisesta on kertynyt jo pienestä tytöstä saakka äidin työtä seuratessa. Fanny työskenteli useita vuosia pankissa yrityspuolella ja jatkoi uraansa muutama vuosi sitten kiinteistönvälittäjäksi. Ansioitunut raha- ja lainaosaajamme nimitettiin UpHousen toimitusjohtajaksi.

Janni Väätänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Markkinointivastaava

puh. 050 477 4002

Janni Väätänen on elänyt kiinteistönvälitysalan 

ympäröimänä pienestä tytöstä pitäen. Kiinnostus alaa kohtaan kasvoi sekä äidin, että siskon töitä seuratessa. 

Janni haluaa työssään erityisesti innostaa nuoria sijoittamaan omaan ensiasuntoon.

Janni vastaa myös yrityksemme markkinointiin liittyvistä asioista.

InternetresoluutioJanniKopio.jpg

Elina Rajamäki

Myyntiedustaja

Sisustussuunnittelija

puh. 050 543 9924

Elina on ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen välittäjä, joka auttaa sinua ratkaisemaan asumisen tarpeet alusta loppuun asti. Työssään hän panostaa hyvään palveluun ja laadukkaaseen asiakaskokemukseen. Hänellä on vuosien kokemus markkinoinnista ja asumisen parissa työskentelystä. Sisustussuunnittelijana hän tuntee asumisen trendit ja voi stailata kotisi tyylikkäästi myyntikuvia varten. Tausta tuo osaamista pintaa syvemmältä, jonka vuoksi hän ei ainoastaan myy kotiasi, vaan hän osaa nähdä kotisi parhaat puolet ja mahdollisuudet sisustussuunnittelijan silmin. Elinan avulla teet sujuvat asuntokaupat!

Internetresoluutio-Elina.jpg
Sabina_Internetresoluutio250.jpg

Sabina Bäckström

Myyntiedustaja

puh. 0500 100 802

Sabina Bäckström on UpHousen yksi uusimpia tiiminlisäyksiä. Häneltä löytyy monen vuoden kokemus myynnistä asiakkaiden parissa. Sabina on tunnollinen ja tuumasta toimeen ryhtyvä myyjä, jolle mikään ei jää sattuman

varaan. Hänen tavoitteenaan on auttaa asiakasta löytämään uusi koti tehokkaasti ja kaikkia

asiakkaan toiveita kuunnellen.

Lea_Internetresoluutio251.jpg

Lea Oksanen

Myyntiedustaja

puh. 0400 834 101

Unelmissa uusi asunto ?

Elämäsi suuri päätös. 

Lea Oksanen on toimelias asiakaspalvelun ammattilainen. Hän asuu itse sekä Helsingissä, että Turussa ja monta muuttoa tehneenä hän tietää kuinka paljon energiaa ja aikaa asunnon myyminen ja uuden ostaminen vaatii. Jätä työläs prosessi Lean hoidettavaksi.

Tehdään yhdessä unelmista

totta!