TIIMI

Tämän tiimin kokeneet ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen. Kentällä käytetään sekä kokemusta että ketteryyttä, unohtamatta viime hetken ilmaveiviä.

Näin viedään projektit menestyksekkäästi maaliin.

Kati Helanto 

Myynti- ja markkinointijohtaja, 

perustajaosakas,

kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 050 568 8404

Kati Helanto  on UpHousen ideoija, perustaja sekä myynti ja markkinointijohtaja. Hän on pyörittänyt viiden lapsen uusperhettä samalla kun on työskennellyt 25 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Innostus asunto-alaan alkoi jo lapsena, koteja on ollut yli 15 matkan varrella.  Hän haluaisi erityisesti neuvoa ja rohkaista nuoria säästämään ja hankkimaan ensi-asuntonsa.

Fanny Kourula

TJ, perustajaosakas,

kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 045 139 2592

Fanny Kourula on kasvanut kiinteistönvälitysalalle äitinsä jalanjäljissä ja kokemusta asuntoihin tutustumisesta on kertynyt jo pienestä tytöstä saakka äidin työtä seuratessa. Fanny työskenteli useita vuosia pankissa yrityspuolella ja jatkoi uraansa muutama vuosi sitten kiinteistönvälittäjäksi. Ansioitunut raha- ja lainaosaajamme nimitettiin UpHousen toimitusjohtajaksi.

Armi And

Myyntineuvottelija

puh. 045 669 0133

Armi And on 30 vuoden aikana nähnyt, kokenut ja oppinut kaiken välittäjän ammatista. Varman sisustusmakunsa ansiosta hänen kotejaan on  esitelty sisustuslehtien sivuilla. Armin ammattitaitoa kuvaa ehkä parhaiten, että hän osti Kallion kaupunginosasta varaston ja taikoi siitä omakotitalon.

Stina Tuomikoski

Myyntineuvottelija

puh. 040 547 5669

Stina Tuomikoski, kolmen pojan äiti ja yhden lapsenlapsen famu, tietää omasta kokemuksestaan, kuinka joskus kannattaa olla rohkea ja tarttua elämän tarjoamiin tilaisuuksiin.  Stina pystyy auttamaan myös heitä, jotka haaveilevat elämästä lämpimässä etelässä. Hän asui vuosia perheineen Espanjassa, joten hän tuntee perusteellisesti sikäläiset asuntomarkkinat.

Miika Peltola

Myyntineuvottelija, partner

puh. 050 400 9147

Miikalla on erittäin menestyksekäs myyntitausta entisistä työpaikostaan sisältäen valinnan pohjoismaiden yhdeksi parhaimmaksi myyjäksi useiden tuhansien työntekijöiden joukosta. Lisäksi hän on toiminut myös luotto-analyytikkona, jonka ansiosta yhdistyvät analyyttinen asenne, voimakas intohimo myyntiin, sekä jatkuva oppimisen halu. Hän tekee huolellista ja suunnitelmallista myyntityötä jokaisen asiakkaan ja kodin eteen, ottaen huomioon sekä myyjän että ostajan toiveet, joka näkyy takuuvarmasti onnellisina asunnonvaihtajina.

Pirjo

Sievänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 050 543 9924

Taide tuli värittämään kiinteistönvälitystä. Pirjo on toiminut kiinteistönvälittäjänä 25 vuoden ajan, ja sen ohella hän innostui taiteesta ja valmistui kuvataiteilijaksi neljän vuoden opintojen jälkeen. Nyt hän yhdistää nämä molemmat intohimonsa taiteellisella ja idearikkaalla visiolla kiinteistönvälityksessä.

Anneli Forsman

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Annelilla on pitkä kokemus elämäntyönä kiinteistönvälittäjänä. Hän on ollut mukana kaikissa alaan liittyvissä tehtävissä myyntijohtajana, yrittäjänä ja kouluttajana. Ihan parasta hänestä on ollut kuitenkin olla mukana lukuisissa asuntokaupoissa. Oletko miettinyt luopumista liian suuresta kodistasi, väsynyt siivoukseen ja puutarhan hoitoon, ehkä kaipaat myös lähellesi lisää palveluita? Sovi Annelin kanssa tapaaminen ja hyödynnä hänen osaamisensa, kokemuksena ja ystävällinen palvelunsa.

Janni Väätänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Markkinointisihteeri

puh. 050 477 4002

Janni Väätänen on elänyt kiinteistönvälitysalan 

ympäröimänä pienestä tytöstä pitäen. Kiinnostus alaa kohtaan kasvoi sekä äidin, että siskon töitä seuratessa. 

Janni haluaa työssään erityisesti innostaa nuoria sijoittamaan omaan ensiasuntoon.

Janni vastaa myös yrityksemme markkinointiin liittyvistä asioista.

YHTEYSTIEDOT

UPHOUSE LKV

KAUPPAKESKUS ISO OMENA

PIISPANSILTA 21, 02230 ESPOO


Toimisto avoinna:

ma-to 11:00–18:00

pe 11:00–16:00


SÄHKÖPOSTI: info@uphouse.fi

PUHELIN:  050 5605 902

Y-TUNNUS 2907665-8

  • Asuntokauppa UpHouse lkv
  • Asuntokauppa UpHouse lkv

YHTEISTYÖSSÄ

© 2018 UPHOUSE LKV