Yritys

Koti on rakas,
me välitämme

Perheyrityksemme UpHousen välittäjätiimi on kokenut elämässään kaikki samat vaiheet kuin sinäkin: olemme olleet sinkkuja, naimisissa, yksinhuoltajia, uusperheen vanhempia, isovanhempia.

Elämänmuutosten myötä on ollut pakko ratkaista kodin uudet tarpeet. Olemme vuokranneet, ostaneet ja myyneet, olemme asuneet kaupungissa ja maalla, kerrostaloissa ja omakotitalossa. Näiden omien kokemusten hyödyntäminen, pitkä ura kiinteistönvälittäjänä ja luotettavat verkostomme antoivat idean uudenlaisesta toimistosta.

UpHouse on ketterä ja nopeasti reagoiva kiinteistönvälitysyritys. Emme kilpaile keskenämme, vaan pohdimme yhdessä asiakkaan tarpeita. Soita meille, niin saat käyttöösi koko huippu tiimimme.

Perheemme

Minä olen Kati Helanto. Olen ollut kiinteistönvälittäjä jo muutama kymmenen vuotta. Ammatista tuli elämäntapa ja innostukseni tarttui lapsiinikin. Molemmat tyttäreni ovat alalla työskentelemässä kanssani. Tyttäreni Fanny Kourula, YKV, toimii yrityksemme toimitusjohtajana. Toinen tyttäreni Janni Väätänen, LKV, toimii välitystehtävien lisäksi yrityksemme markkinointivastaavana. Myös poikani Aleksi Kourula istuu yrityksemme hallituksessa.

UpHouse perheeseen kuuluu meidän lisäksi huikeita myynnin ammattilaisia. Tiedän kokemuksesta, että heiltä löytyy työniloa ja tekemisen meininkiä. Tiimistämme löytyy upeita persoonia, joilla kaikilla omat vahvuudet. Erilaisuus antaa meille voimaa palvella monipuolisesti.

Kiinteistökauppa vaatii myös oman osaamisensa. Tässä voimme sanoa olevamme todella ammattilaisia. Oletko myymässä taloasi tai tonttiasi? Soita meille!

Tällä porukalla riittää kielitaitoa, palvelua saat myös ruotsiksi ja englanniksi, eikä espanjan kielelläkään sormi mene suuhun.

Tiimimme

Tämän tiimin kokeneet ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen. Kentällä käytetään sekä kokemusta että ketteryyttä, unohtamatta viime hetken ilmaveiviä.

Näin viedään projektit menestyksekkäästi maaliin.

Kati Helanto

Myynti- ja markkinointijohtaja,
perustajaosakas,
kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 050 568 8404

Fanny Kourula

TJ, perustajaosakas,
ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, RAKI

puh. 045 139 2592

Janni Väätänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, RAKI
Markkinointivastaava

puh. 050 477 4002

Raija Nyström

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV

puh. 0500 403 322

Asiakkaiden kertomaa

Team Fanny ja Kati: Tehokasta, ammattitaitoista ja loistavaa välitystyötä jonka tulos näkyy! Asuntomme myyntiin ensiesittelyssä.
Suosittelut ja kiitokset!

Talomme myynti takkuili pitkään mutta kun Kati & kumppanit ottivat homman haltuun niin veivät sen loppuun myös määrätietoisesti, suosittelen

Etsitkö kodillesi myyjää?

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Tietosuojaseloste