Koti on rakas, me välitämme

Perheyrityksemme UpHousen välittäjätiimi on kokenut elämässään kaikki samat vaiheet kuin sinäkin: olemme olleet sinkkuja, naimisissa, yksinhuoltajia, uusperheen vanhempia, isovanhempia. 

 

Elämänmuutosten myötä on ollut pakko ratkaista kodin uudet tarpeet. Olemme vuokranneet, ostaneet ja myyneet, olemme asuneet kaupungissa ja maalla, kerrostaloissa ja omakotitalossa. Näiden omien kokemusten hyödyntäminen, pitkä ura kiinteistönvälittäjänä ja luotettavat verkostomme antoivat idean uudenlaisesta toimistosta.

 

UpHouse on ketterä, nopea ja turhasta byrokratiasta vapaa toimisto. Emme kilpaile keskenämme, vaan pohdimme yhdessä asiakkaan tarpeita. Soita meille, niin saat käyttöösi koko huippu tiimimme.

Internetresoluutio9.jpg

Perheemme

Minä olen Kati Helanto. Olen ollut kiinteistönvälittäjä  27 vuotta. Ammatista tuli elämäntapa ja innostukseni tarttui lapsiinikin. Molemmat tyttäreni ovat suorittaneet LKV-tutkinnon ja työskentelevät kanssani. Fanny Kourula hallitsee pankkikokemuksensa ansiosta rahoitusasiat ja Janni Väätänen toimii yrityksemme markkinointivastaavana opintojen ohella. Myös poikani Aleksi Kourula istuu yrityksemme hallituksessa.

UpHouse perheeseen kuuluu meidän lisäksi kaksi huikeaa myynnin ammattilaista. Toisen heistä olen tuntenut jo vuosikymmeniä. Tiedän kokemuksesta, että heiltä löytyy työniloa ja tekemisen meininkiä. Olen halunnut valita tiimiimme upeita persoonia, joilla kaikilla omat vahvuudet. Erilaisuus antaa meille voimaa palvella monipuolisesti.

 

Kiinteistökauppa vaatii myös oman osaamisensa. Tässä voimme sanoa olevamme todella ammattilaisia. Työvuosia kiinteistökaupasta yli 60 vuotta. Oletko myymässä taloasi tai tonttiasi? Soita meille!

Tällä porukalla riittää kielitaitoa, palvelua saat myös ruotsiksi ja englanniksi, eikä espanjan kielelläkään sormi mene suuhun.

Yhteistyössä

Hirsala Golf on kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen golfkenttä, joka tarjoaa upeita elämyksiä niin klubipelaajille kuin ammatikseen golfaaville. Ensimmäisenä Suomessa GEO-sertifioitu kenttä on valittu maailman viiden vihreimmän kentän listalle (Mother Nature Network) ja palkittu jo kahdesti Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnolla. Parasta peliä, luonnosta nauttien!